Jatten's Valley - Life'S Pretty Straight Without Jatten.

Städning är bara kul när det är klart

Höststädningen 
Nu när det är höst så brukar vi hemma alltid föröka göra en storstädning, både inne i huset och tomten och allt sånt. Nu under helgen så ska jag in till huvudstaden för att gå på en helgkonferens med jobbet. Då tänkte jag att jag kan överraska min man med att lämna in bilen på bilrekond i stockholm  och också se till de sätter på keramiskt lackskydd. Då tror jag att han blir glad faktiskt, och det kan han ju behöva bli nu när jag har tvingat honom att skrubba alla golv och kratta gräsmattan i flera dagar. 

Skönt när det är klart 
Jag hatar att städa, jag kan absolut inte förstå mig på alla personer som säger att dom njuter av att städa. Att det är avkopplande och lugnande att städa tycker jag verkligen inte. Det är bara tråkigt och onödigt eftersom att det blir lika stökigt efter två sekunder. Känns som att det finns bättre och roligare saker att göra här i livet. Men när man storstädar såhär, torkar alla lister, rensa alla lådor, diska alla köksredskap som legat o dammat i nån låda. Då tycker jag faktiskt om det, för jag ver hur skönt det kommer vara när man är klar! Man känner att det blir lättare att andas när man vet att det inte ligger något o dammar i ett hörn. Igår städade jag i köket hela dagen, plockade ut allt ur alla skåp och torkade ut och diskade. Jag desinficerade till och med soptunnorna och diskade tunnan där vi har kattmaten i. Jag blir en aning crazy när jag väl sätter igång. Men jag håller fast vid att jag inte tycker att det är avslappnat utan vill bara att det ska bli klart! Nu efter helgen är både bil och hur skinande rent!